Eduard Rivas dimiteix com a primer secretari del PSC d'Esparreguera

El regidor socialista Eduard Rivas ha fet públic aquest dissabte a través del seu blog personal que posava el seu càrrec a disposició del partit. Un dels motius que l'han portat a prendre aquesta decisió és, segons explica Rivas,  que "les ferides mal tancades del passat s’han imposat en un partit que tenia la mirada posada en el futur".

A més, el regidor diu que ha près la decisió en aquest moment "pel bé del partit" i que aquest hauria de fer "una pausa per poder avançar". Rivas va ser escollit primer secretari del PSC d'Esparreguera després de les darreres eleccions municipals que es van celebrar el 2011. 

Al seu blog, Eduard Rivas també explica altres motivacions que l'han portat a prendre la decisió.

Podeu consultar el blog a través d'aquest enllaç.

Comentaris

Pere Roca Esparreguera
6.

leandre, completament d´acord. Peró s´havia de predicar amb l´exemple, si no com t´expliques que el regidor Pedreño encara continui a l´Ajuntament. Si es mirava al futur perqué l´Eduard no li ha demanat que plegui ?

Anna Esparreguera
5.

No combrego amb cap partit politic, si no amb les persones i en aquest cas he de dir que em sap molt de greu que una persona preparada i amb ganes es baixi del carro en aquest moments en que tant necessitem politics amb el cap ben moblat. Ja prou de politics amateurs, per dir alguna cosa, ja que no crec que estimin el que fan, si no que miran d'on poden treure profit.....una llastima Eduard.

Anna Mulero Esparreguera
4.

Edurad em sap greu, crec que tu duies aire fresc que és el que fa falta ara en tots els partits , idees noves etc... i ganes .... que és molt important , Crec que fas falta.

Leandre Esparreguera
3.

Si gent com l’Eduard se'n va, que queda, la gent que s'agafa al passat perquè ja no te futur? i no parlo tan sols per aquest partit si no amb general .........els més grans, perquè no s’ofengui ningú, el que hem de fer és deixar pas i ajudar, en tot cas opinar, i recordar que com diu l'experiència (i d'això n’ hauríem de anar sobrats) la lluita és dels més joves, d’els que tenen vigor .... ells han d'escriure el seu futur, nosaltres no, nosaltres l'únic que sabem fer amb el futur és hipotecar-lo....... ..tindràs més que raons per fer aquest pas, però penso que és una llàstima.

Josep Ràfols Esparreguera
2.

És una llàstima doncs només amb gent jove es podrà tornar a eixecar un partit que tant ha contribuit al progrés de Catalunya i que ara ha perdut el nord. Sava nova és el que necessita el PSC i els altres partits.

Comenta aquest article