Èxit del cafè-concert de la Banda

La Festa Major Hivern d'Espareguera, el dia de Santa Eulàlia, ha transcorregut com estava previst. A les 11 del matí Ramon Oller i Marina Rossell han fet un concert-dansa per a la gent gran de la residència de Can Comelles. A les 12. la missa solemne, dedicada a la patrona d'Esparreguera.
A les 5 de la tarda ha tingut lloc a l'Ateneu, ple de gom a gom, el concert de la Banda d'Esparreguera. Precisament avui aquest històric cafè-concert celebrava els 25 anys des de que es va estrenar la Banda la mateixa diada de 1988. Amb aquesta memòria el director ha volgut tancar el concert amb el pasdoble “Amparito Roca” que es va tocar  en la primera actuació.
Més tard a la plaça de l'Ajuntament ha tingut lloc les Sardanes un clàssic d'aquesta diada. 
I a les 8 del vespre a la plaça de la Pagesia, un grup de joves, molt joves, esparreguerins, conduits per toni Valor, han ofert un concert. Cal dir que ho fan força bé i que sorprenien les seves versions de clàssics de pop, com “Cocain” d'Eric Clapton. Llàstima que els actes a l'exterior s'han vist afectats, pel que fa al nombre d'assistents, sobretot pel fort fred del dia d'avui. 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article