Apassionats x l'artesania de proximitat

ALIMENTACIÓ + BEGUDES + PRODUCTES D'OFICIS ARTESANS = L'ARTESANIA DE CASA AL VOSTRE ABAST!5a Fira de Productors Artesans

Dissabte, 9 de març de 2013.

De 2/4 de 10 del matí a 2/4 de 9 del vespre.

Carrer dels Arbres.

De mica en mica, el foment de l’artesania i de la comercialització de la producció artesana apropa productors i consumidors i en potencia la venda de proximitat. L'objectiu de la Regidoria de Promoció Econòmica és crear una venda de mercat cada vegada més apreciada per als consumidors, persistir en la promoció i la diferenciació dels productes artesans del Baix Llobregat nord amb distintiu d’origen i qualitat i esdevenir-ne un referent. 


Durant el mes de març la bandera de la cultura a Esparreguera oneja representada per l’apassionament d’un poble vers el drama sacre de La Passió. Aquest apassionament conjuga: cultura, tradició i esforç com també ho fa l’artesania!

En aquesta edició de la Fira es presenta una mostrar de l’artesania del nostre poble i la del nostre entorn. Els nostres veïns artesans oferiran els seus productes, productes de casa, elaborats aprofundint en el coneixement dels recursos, essent respectuosos amb la qualitat, la sostenibilitat i vetllant per a la preservació de mètodes tradicionals, aspectes que impregnen als productes artesans d’un valor afegit que no dóna cap altre tipus de producció. 

Hi seran també establiments comercials de la vila (forns de pa, xarcuteries, joieries...), que, donada la seva activitat, formen part del repertori d’oficis artesans en el marc de l’artesania artística (o de creació), la producció de béns de consum i de l’artesania de serveis. 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article