Els Castellers d'Esparreguera busquen camises pel Concurs7 de Torredembarra

Cultura

La colla castellera local encara els darrers assajos abans de participar en el Concurs7 2013 que se celebrarà a Torredembarra diumenge vinent, 6 d'octubre.

Al Concurs7 hi participen les colles que ja dominen les construccions de set, però que no n'han assolit cap de vuit pisos o superior, com és el cas d'Esparreguera.

Per preparar-se, els Castellers d'Esparreguera han organitzat diversos assajos oberts a tothom qui els vulgui ajudar i acompanyar el dia del Concurs7. Aquest divendres 4 d'octubre a les 22h a l'Escorxador, la colla local espera poder repetir l'èxit de l'assaig anterior al qual van assistirhi prop de 150 persones.

En l'edició d'enguany del Concurs7, els Castellers d'Esparreguera participaran juntament amb 11 colles més: els Castellers d'Altafulla, els de Badalona, els de Berga, els de la Sagrada Família, els del Poble-sec, la Colla Jove Xiquets de Vilafranca, els Minyons de l'Arboç, els Nois de la Torre, els Salats de Súria, els Tirallongues de Manresa i els Torraires de Montblanc.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article