Crítica cultural del cap de setmana

Aquest dissabte dia 14, Tramateatre, va posar a escena, formant part del Festival Lola, una interessant obra de teatre, entitolada EXCLÓS,  amb text del Gerard Bidegaín, direcció de Carles Reynés, i interpretada per Josep Puig, Joan Tejedor, i el mateix Gerard Bidegain.

Cal destacar que d’un text en prosa del segle XVI d’Erasmo de Roterdam, en Gerard Bidegain hagi aconseguit un magnífic text pel teatre i una extraordinària actuació.  A més d’una escenografia i caracterització encertades com ens té acostumats Tramateatre.

D'altra banda, un dels llocs on s’havia d’anar aquest cap de setmana és, sens dubte, al concert de piano i violí que va organitzar la Fundació Lola Lizaran aquest diumenge a les set de la tarda. Els protagonistes van ser Juan Barahona, un jove músic ja consagrat, al piano, i l’esparreguerina Maria Florea al violí, que als seus vint anys ja ha actuat com a solista a llocs tant emblemàtics com el Palau de la Música Catalana o l’Auditori Nacional de la Música de Madrid.

Ambdós ens van oferir un magnífic concert, la Sonata per a violí i piano num 8 de Ludwig van Beethoven, i el concert per a violí i orquestra de Piotri Txaikovsqui.


 
  


Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article