La Passió visita al Papa

Cultura

Alguns representants de la Junta de La Passió han viatjat a Roma per atendre a l’audiència pública que ha fet el Papa Francesc aquest dimecres 18 de desembre. L’acte va ser organitzat per la Federació de Passions Italianes, que conjuntament amb l’organització Europassions es vol aconseguir que les passions siguin declarades Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. La Passió d'Esparreguera hi va assistir coma  representant de l'Europassions. Els membres de la junta que han anat fins al Vaticà són: el Josep Cuscó (president), el David Aguado (conseller de relacions amb altres Passions), el Joan Vera (conseller de relacions publiques i seguretat), la Marga Ventura (vice-secretaria) i el Toni Montoriol (membre de la junta d’Europassions).

D'altra banda, la Passió d'Esparreguera va quedar finalista en els premis Ateneu que organitza el Parlament de Catalunya. L'entitat optava a les categories de Premi a la creativitat artística (amb l’Escola de Teatre) i Premi al foment de la participació (amb les conferències: Diàlegs Interreligiosos), malauradament no se'n va endur cap dels dos.

Finalment, sense deixar de parlar de La Passió, la cantant Chenoa oferirà un concert aquest dissabte 21 de desembre a les 22h a la Sala Gran del teatre. Encara hi ha entrades disponibles, les podeu comprar a trucant al 93 777 15 87 o entrant a www.telentrada.com


Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article