Arrenca el Concurs de Teatre del Patronat Parroquial

Cultura

Aquest diumenge ha començat la 4a edició del Concurs de Teatre del Patronat Parroquial amb l’obra 3G de la companyia Kiut Teatre, que va tenir una bona acollida entre el públic. Enguany hi participen sis grups de teatre de pobles d’arreu de Catalunya.
 
Les obres es representaran cada diumenge a les 18h i les entrades tenen un preu de 10 euros per funció. Com a cloenda del concurs, el dia 23 de febrer es posarà en escena una altra vegada la sarsuela “La Gran Via”, produïda per la companyia teatral del Patronat.

En aquesta quarta edició l’equip d’organització ha volgut fer un homenatge a Eulàlia Balaguer, per la seva dedicació al teatre esparreguerí, a La Passió i al Patronat Parroquial.

En l’edició d’enguany s’han presentat més de 40 obres al concurs, de les quals la organització n’ha triat les següents perquè es representin al Patronat: 3G de Kiut Teatre de Terrassa; Madame Melville del Centre de Gràcia de Barcelona; Políticament Incorrecte d'Inestable Ceretana de Teatre de Puigcerdà.; Burundanga per la companyia Entre Cametes de Castellar del Vallès; el musical Flor der nit de la companyia Cultural Mossèn Cinto Verdaguer de Viladecans i Misteri de dolor del Cercle Catòlic de Badalona.

Comentaris

Genaro de Otero ( Grup de Teatre Banyes ) L'Hospitalet de LLobregat
2.

Voldria rebre informació per a poder concursar del proper concurs de teatre amateur del Patronat Parroquial . Moltes gràcies.

anonim esparreguera
1.

quin rollo dobra la dle misteri de dolor

Comenta aquest article