La Biblioteca de l’Ateneu podria obrir la setmana que ve

Cultura

Segons ha pogut saber l’equip del 777 Comunica, el govern municipal té la voluntat d’obrir les portes de la nova Biblioteca a principis de la setmana del 3 de febrer.  Tot i que l’Ajuntament ja compta amb tots els permisos necessaris per connectar la Biblioteca de l’Ateneu amb la xarxa d’enllumenat públic, l’equipament funcionarà temporalment amb un generador elèctric llogat pel consistori. Això es deu a què l'operació per connectar l’equipament a la xarxa trigarà encara diversos dies, però segurament per Santa Eulàlia ja no caldrà dependre del generador. Membres de l’equip de govern han assegurat que aquest generador no molestarà els usuaris, i que ningú notarà el canvi un cop completada la connexió a la xarxa.
 
El termini de dos mesos que tenia l’Ajuntament entre el tancament de l’antiga biblioteca i l’obertura de la nova s’acaba el 31 de gener, per tant les instal·lacions s’han d’obrir entre el 3 i 4 de febrer. Val a dir que tots els serveis estaran plenament operatius des del primer dia, només faltarà instal·lar alguns aparells a la sala polivalent.
 
De moment encara no hi ha data per la inauguració, però almenys tots els vilatans ja podran gaudir del servei de biblioteca dos mesos després del tancament de la Beat Domènec Castellet. 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article