Èxit de la campanya “Signa un vot per la independència”

La delegació de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) a Esparreguera ha aconseguit més de 700 signatures per la independència des del mes de novembre. Els membres de l’entitat estan molt satisfets per la xifra aconseguida i diuen que “el que ens anima és comprovar la motivació dels votants, no tan sols per la campanya sinó per tot el procés sobiranista que estem vivint al nostre país”. Gràcies a la gran publicitat feta per l’ANC a tot Catalunya, el cap de setmana de l’11 i 12 de gener van ser els dies que es van recaptar més vots.

La campanya seguirà activa fins el mes de maig, per tant, tothom qui ho vulgui podrà entregar el seu vot a la plaça de l’Ajuntament tots els divendres de 18h a 20h i els dissabtes d’11h a 14h; i a la plaça de la Pagesia tots els diumenges d’11h a 14h. “També farem parades itinerants per la gent que no es pugui desplaçar al centre del poble” informa la coordinadora de l’ANC d’Esparreguera, Laia Serra.

Per qui no ho sàpiga, els vots entregats servirien per exigir als representants electes que declarin la independència en cas de que s’impedís la consulta del 9 de novembre o que s’anul·lés l’autonomia de Catalunya.

A banda de seguir amb la campanya “Signa un vot per la independència”, des de l’ANC s’estan preparant més actes i projectes pel 2014. Un d’ells és la iniciativa ”Un sol poble” on es vola aglutinar el màxim d’entitats a favor del dret a decidir i la independència. També s’està organitzant la Taula pel Dret a Decidir que vol unir partits, associacions i entitats locals per exigir al govern espanyol i català que s’acordin les condicions legals per la consulta. D’altra banda, si tot va bé, al mes de març tenen previst fer un mural independentista a la vila, juntament amb el Casal la Llançadora.

Des de l’ANC animen a qualsevol persona interessada en la causa independentista a assistir a les seves reunions i col·laborar amb l’entitat. Si esteu interessats podeu contactar amb ells enviant un correu a esparreguera@assemblea.cat.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article