Premis SETS 2013 - Santa Eulàlia 2014

777 Comunica

El dissabte 8 de febrer, en el 24 aniversari de la revista 777 comunica, es va celebrar la dinovena edició dels SETS, un reconeixement que la revista atorga a l'Entitat, l'Activitat i el Personatge de l'any a Esparreguera.

Un reconeixement que aquest any han rebut:
L'Entitat: l'Esplai La Lluna que aquest any celebren també el seu 25 aniversari i per la qual hi han passat molts i molts infants i monitors que l'han fet possible.
L'Activitat: El concert commemoratiu del Bicentenari Wagner, pel qual va recollir el SET en representació del centenar de persones que hi van participar, el mestre Josep Borràs, director i organitzador de l'acte.
El Personatge: Lluís Miguel RebolloLuismi, pels seus 33 anys dedicats a ràdio Esparreguera i a l'esport.

Finalment el director de la revista, Oriol Esteve, va dedicar unes paraules a encoratjar tothom a col·laborar i participar en la revista.

Amb una sala plena de gom a gom l'acte, presentat amb professionalitat i rigor a càrrec de Carme Parras amb l'ajuda de Gerard Bidegain, va transcórrer amb senzillesa i seriositat. Seriositat també imposada per la magnífica intervenció de Juan Jurado, al piano, amb peces de Chopin i Wagner.

L'acte va acabar amb un ambient molt agradable entre mútues felicitacions, amb un vermut preparat per Cal Ferran, que van fer les pastes amb forma de 7, ja tradicionals, i pel Rebost del Montserratí que va posar el vermut i sifó, embotits, formatges, etc.


Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article