Comença La Passió

Cultura

El diumenge 9 març començarà la temporada 2014 de La Passió d’Esparreguera. Com cada any, de 10.30h a 12.45h es representaran la primera part de l’espectacle, on es mostra la vida pública de Jesús. L’obra es reprendrà per mostrar la passió, mort i resurrecció de Crist a partir de les 15.30h i fins les 17.45h.
 
Els assajos ja van començar al novembre i s’ha treballat molt per tal que l’espectacle guanyi naturalitat i sigui més emocionant per l’espectador. També s’ha insistit molt amb la projecció de la veu dels actors, puig que els micròfons que utilitza La Passió no potencien la veu dels personatges sinó el so ambient.

El preu de l'entrada general és de 22€. Tindran descomptes els majors de 65 anys, menors de 18 anys, estudiants / joves, els grups de més de 20 persones i les famílies i grups reduïts. Entrada gratuïta per als infants de fins a 10 anys acompanyats d'adult.

Novetats:
Enguany el públic podrà veure alguns canvis respecte a l’any passat. Una de les modificacions serà a “La Llei Mosaica”, el segon quadre del primer acte, on s’hi afegiran fragments de text que s’havien eliminat, i amb els que es vol fer més comprensiva l’obra.
 
A “L’Entrada de Jerusalem” Jesús viurà un flashback en el que recordarà les paraules que va adreçar al poble en el quadre del “Sermó de la Muntanya”. Una altra escena que canviarà és “L’Ascensió” (Glòria) on es provarà quelcom diferent i més impressionant per tal de donar un millor final a l’espectacle. També hi haurà canvis de vestuari i d’atrezzo.

Enguany es veuran dos debuts: un és el d’un nou Sant Joan, interpretat per Enric Fernández; i l’altre és el “Negrito” el nou burro que s’utilitzarà per “L’Entrada a Jerusalem”, ja que l’antic, l’Isidre està ferit. De fet, s’ha iniciat la campanya de mecenatge “Sóc padrí de l’Isidre” per sufragar les despeses veterinàries de l’animal.
 
Calendari de funcions:
Març: 9, 16, 23, 29*
Abril 6,13, 18, 26*
Maig 1, 4
 
*Dissabtes 29 de març i 26 d’abril l’espectacle serà de 17h a 22h.


A l'enquesta us preguntem: "Sortiràs a La Passió?"

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article