Concurs Espai-Idea 2014

El CIEE ha presentat les bases del concurs Espai-Idea d'enguany

El dijous 13 de març, a Can Pasqual, va tenir lloc la presentació oficial de la nova edició del Concurs Espai-Idea que organitza el Cercle d’Iniciatives Empresarials d’Esparreguera. Sota el lema “Tens una idea de negoci? Volem omplir Esparreguera d'empreses!” el segon concurs d'idees va orientat a la fomentació i creació d'empresa.

Encetava la vetllada Isabel Torres, presidenta del Cercle, que animava a participar tot fent una valoració molt positiva dels projectes presentats l'any anterior i l'estat en què es troben. Després Gerard Bidegain va fer la presentació de les Bases del Concurs i, d'una manera lúdica, va explicar els quatre passos que cal assolir per participar: -Omplir el formulari -Descriure la proposta -Presentar el projecte -Guanyar el premi.

Diferents membres del Cercle van exposar les seves idees sobre els temes proposats: empresa i producció, cultura i esport, urbanisme i nous espais, medi ambient i sostenibilitat i tecnologia, informació i comunicació. Un concurs per fomentar la innovació, la creativitat i la repercussió en l'esdevenidor d'Esparreguera.

Va concloure la presentació Anna Ramon, de la comissió Espai-Idea, qui va posar èmfasi en el fet de la creació d'empresa de producció i de la necessitat d'intervenir en el disseny de la ciutat, i en engrescar a tothom en aquesta Aventura Empresarial. 

Entre els assistents, s'hi trobaven diferents personalitats de la política local, l'alcalde Joan Paül Udina, Núria Valldeperes, regidora de Cultura i Festes, Ensenyament i Política Lingüística, Maria Jorba, regidora de Gent Gran i Polítiques d'Igualtat, Montserrat Vilardosa, regidora de Medi Ambient i Participació Ciutadana, Josep Rovira, regidor d'Urbanisme i Habitatge, Obres i Serveis, Jaume Escudé, regidor Adjunt a Esports i Promoció Econòmica.

El Cercle d'Iniciatives Empresarials d'Esparreguera (CIEE) és una associació sense ànim de lucre centrada en la dinamització del teixit empresarial del seu entorn. En els tres anys des de la seva creació el CIEE s'ha consolidat com una eina de referència de noves activitats, organitzant sessions de formació especialitzada, networking i, especialment, esdevenint el motor de noves idees i iniciatives com aquest Concurs Espai-Idea.

El Concurs Espai-Idea s’estructura en tres categories: escolar, ciutadania -majors de 16 anys- i entitats; empresa i professionals.
Per participar-hi cal omplir un formulari (que cal demanar a espaiidea@gmail.com), presentar una memòria i desenvolupar els objectius de la Idea, les actuacions i beneficis pel bé comú.
En el cas de presentar un Projecte cal desenvolupar també un pla de viabilitat. Les idees i projectes poden anar acompanyat de plànols, imatges, maquetes i tot allò que ajudi a comprendre i visualitzar la proposta presentada.
Pel que fa als premis, en l'apartat Idea, hi haurà un 1r premi per la categoria escolar i un 1r premi per la categoria ciutadana dotada cadascun amb 500 euros. Es consideraran també 2 idees finalistes, que tindran difusió i presentació local. A l’apartat Projectes s’estableix un 1r premi per Empresa i Professionals dotat amb 1.200 euros; així mateix es consideraran també 2 projectes finalistes que tindran reconeixement, difusió i presentació local.

Les bases i formulari per a concursar es poden demanar a espaiidea@gmail.com
El termini per a la recepció de propostes acaba el dia 2 de maig i es poden entregar els projectes acompanyats del formulari, a espaiiedea@gmail.com, de manera digital o físicament a l'avinguda Francesc Macià 135 (Espiral 108) o a les Galeries de la plaça de l'Ajuntament (Lafargue).

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article