Can Rial diu NO al pas de camions

Urbanisme

Aquest dimarts al vespre s’ha celebrat la sessió informativa de la variant de la b-231. A l’acte hi han assistit veïns de Can Rial i d’Esparreguera juntament amb una gran part dels representants polítics municipals. Durant la sessió s’ha presentat el trajecte de la variant i a continuació s’ha obert el torn de paraules per a resoldre els dubtes dels assistents.

Qüestions com qui es faria càrrec del manteniment de la nova variant i de l’actual b-231, el fet que s’hagin plantejat alternatives exclusivament al terme municipal d’Esparreguera així com la demanda de la prohibició immediata del pas de camions per l’actual b-231 han iniciat un intens i encès debat entre veïns i representants de Carreteres.

Tant els veïns com l’Associació de veïns de Can Rial s’han mostrat majoritàriament contraris a l’abocador i a la variant proposada i han reclamat el tall immediat del pas de camions pel barri.  La intervenció de l’alcalde Joan Paül Udina i del regidor d’Urbanisme Josep Rovira han obert la possibilitat de pactar-ne la prohibició amb les administracions implicades.

D’altra banda, la regidora de Medi Ambient Montserrat Vilardosa ha plantejat la nova variant com a inacceptable mentre no hi hagués una solució tècnica a la problemàtica que segueix presentant l’enllaç d’aquesta amb l’A2. En el termini d’un mes es preveu que el projecte entri en exposició pública i veïns i ajuntament puguin realitzar les al·legacions pertinents. 

Comentaris

Daniel Esparreguera
1.

Des del 2.008 que anem donant voltes al tema de la variant i continuem estant al mateix lloc, ni la generalitat ni ajuntament han fet res per resoldre-ho.

Comenta aquest article