Entrega dels premis del concurs Espai Idea del CIEE

La Vila

El passat dijous 5 de juny es va celebrar a Can Pasqual l’entrega de premis del Concurs ESPAI-IDEA organitzada pel Cercle d’Iniciatives Empresarials d’Esparreguera. Després de l’exposició pública de les 12 propostes rebudes es van lliurar els premis a les millors idees i projectes:

- Premi IDEA escolar-estudiants: Més Enllà dels nostres ulls de Escola Cooperativa el Puig. Aquest projecte dissenya itineraris que uneixen llocs i espais, assenyalats mitjançant la tecnologia QR, que ens condueix a la informació de l'edifici, paratge o punt d’interès on està situat.

- Premi IDEA ciutadania: Les Gallines d'en Llagasta de la Colla de Diables d'Esparreguera. Fer créixer la tradició local d'en Llagasta amb el fil conductor d’una “nova llegenda” vertebradora de la Festa Major.

- Premi PROJECTE professional: Mapping i Educació de Joan Nieto Paulo i Desiré Guixà Cortijo. Eina d’ensenyament actiu a les escoles a través de la tecnologia Mapping, que integra disciplines com geometria, imatge 3D, música, fotografia, cinema... Potencia el treball en equip enfocat en un projecte comú, altament creatiu.

- Finalista IDEA ciutadania: Llengües i relació de la Núria Bergué. Gestionar l’estada de joves de 15-17 anys de parla anglesa en famílies d’Esparreguera i Collbató per cursar els seus estudis (tot un curs o un trimestre) o estades d’estiu per aprendre Castellà i Català.

- Finalistes PROJECTE professional: 
               Botigues On line.
de Josep Jurado.Exposició Web que fa visible i acull els comerços i establiments amb els seus serveis i productes, d’una manera atractiva i personalitzada navegació molt intuïtiva i funcional.
               Festival MOMO. Enric Clará. Creació d’un festival de CURTS rodat exclusivament amb mòbil.

El Cercle es sent orgullós de constatar, en actes com aquest, que fer visibles les idees és sempre productiu i enriquidor. Cal celebrar el bon ambient i la bona acollida del Concurs. En acabar l'acte, els assistents van poder celebrar els premis als jardins del Bar-Restaurant LâL, A l’octubre tindrà lloc el debat de les “idees a la realitat” dels projectes premiats, obert a tothom.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article