Els Castellers d’Esparreguera participaran al Concurs de Castells

Cultura

El cap de setmana del 4 i el 5 d’octubre se celebrarà a Tarragona el Concurs de Castells 2014 i entre les colles participants, les millors de Catalunya, hi ha els Castellers d’Esparreguera. És la primera vegada que els de la camisa bordeus participen en aquest esdeveniment, ja que mai havien aconseguit la puntuació suficient per fer-ho. Gràcies a la genial temporada que estan fent i a l’espectacular actuació de Festa Major (la millor de la seva història) amb el 5/7, el 2/7 carregat i el 7/7 han pogut classificar-se.
 
Els d’Esparreguera actuaran el dissabte dia 4 d’octubre amb les colles situades del número 14 al 31 del rànquing casteller, entre les quals s’hi troben els Moixiganguers d’Igualada, els Castellers d’Esplugues i els Bordegassos de Vilanova entre d’altres. El diumenge 5 d’octubre serà el torn de les colles del cap damunt de la classificació, com són els Castellers de Vilafranca, les dues de Valls i la Jove Xiquets de Tarragona.
 
Els Castellers d’Esparreguera volen aconseguir el màxim nombre de camises i per això conviden a tothom qui els vulgui acompanyar al Concurs de Tarragona a venir als seus assajos. El divendres 26 de setembre i 3 d’octubre es faran les proves més importants per a portar a plaça el dia del Concurs.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article