La Castanyada torna a Esparreguera

La Vila

La Castanyada recupera el carrer a Esparreguera i es torna a celebrar de la mà del Festival Lola i el Casal Independentista La Llançadora. Tot i els nens disfressats de Halloween i les festes de disfresses dels diferents locals d’oci, les entitats van voler celebrar de nou la Castanyada com un dia de festa al carrer.
 
Primer va ser La Llançadora el dia 31 d’octubre amb la Castanyada Popular. El Casal va muntar a la Plaça de l’Església una paradeta de venda de castanyes i moniatos amb una barbacoa. Un foc que després van utilitzar per fer un sopar popular on cadascú es portava el seu tall de carn.  Al voltant de quaranta persones van sopar al mig de la plaça. La jornada va acabar amb la música de DJ Castanya.
 
El dia 1 de novembre va ser el torn pel Festival Lola. L’organització va muntar, amb un globus aerostàtic reciclat, un iglú de vent a la Plaça del Centre on es van fer tallers i actes culturals per tota la família. L’Esplai La Lluna va realitzar un taller de màscares per més d’una cinquantena de nens, que després van escoltar el conte “Mataré monstres per tu” a càrrec de la Lyona. Li va seguir l’actuació del poeta Josep Pedrals i el concert de Why Josephine. En total, més d’un centenar de persones van assistir o participar als diferents actes.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article