Music Vox són eliminats de l'Oh Happy Day

777 Comunica

El cor d’Esparreguera ha estat eliminat aquest dissabte de l’Oh Happy Day. El jurat ha decidit que Music Vox no passi a la final del programa del proper 20 de desembre. En aquesta segona semifinal, els Music Vox han començat cantant “Bigoti vermell” d’Anna Roig. La següent cançó ha estat “Forget You” de Cee Lo Green amb en Pitu com a solista. Segons el jurat, la seva eliminació ha estat a causa d'alguns problemes d'afinació, els mateixos problemes que li han mencionat al Cor Cantabile.
 
 
El pas de Music Vox per l’Oh Happy Day
 
El grup vocal d’Esparreguera va començar molt fort a l’Oh Happy Day. Les expectatives sobre els Music Vox eren altes i la seva primera actuació interpretant el “Proud Mary” de Tina Turner auguraven que arribarien lluny en el programa. Una sensació que va anar en augment amb la segona actuació del grup amb la versió de “La República de la Tramuntana” de Macaco.
 
Les coses es van començar a torçar-se a partir del tercer programa. Music Vox va entrar en un espiral de nominacions i va ser nominat per la seva actuació de “Billie Jean” de Michael Jackson. Es va aconseguir salvar amb la interpretació vuitentera de “Me colé en tu fiesta” de Mecano, però va tornar a ser nominat pel jurat amb la cançó de “Crazy in Love” de Beyoncé. Les paraules del jurat és que el grup esparreguerí arriscava més del compte amb els arranjaments i que faltava cohesió a les veus.
 
Aquesta etapa difícil pel grup es va trencar amb la cançó del “Lladre”. La primera actuació a capella de la segona edició de l’Oh Happy Day. Una interpretació que els va salvar de nou i els va permetre continuar en el programa. Però sobretot el que va canviar a Music Vox va ser la seva actitud. Aquest “click” va fer que arribés a la semifinal del programa gràcies a les cançons de “Boomerang” de Manel i “Surfin’ USA” de Beach Boys.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article