El Col·lectiu de Pessebristes d'Esparreguera inaugura la seva 32a mostra

La Vila

La 32a mostra de pessebres obrirà les portes el proper dissabte a la sala d'exposicions municipal, situada al Carrer dels Arbres 38. L'exposició està organitzada pel Col·lectiu de Pessebristes d'Esparreguera que com cada any ens oferirà tot tipus de representacions de la Nativitat del 13 de desembre fins al 6 de gener. La sala d'exposicions estarà oberta els festius de 12h a 14h i de 18h a 21h, mentre els dies feiners només de 18h a 20h.

La novetat d'aquesta edició és que l'entitat també s'ha fet ressò de l'actualitat de Catalunya i el debat sobiranista també hi serà present. Òscar Mestres, dissenyador del Col·lectiu, declara: "Estem vivint un moment d'importants transformacions econòmiques i socials pel que fa a la història de Catalunya i és un fet que no passa per alt al Col·lectiu de Pessebristes".

Per aquest motiu, el cartell d'aquesta mostra es tracta d'una butlleta del procés participatiu del 9N amb forma d'àngel. Per a Mestres aquesta imatge representa a "l'Àngel, missatger de Déu, que s'adreça a tots els espectadors, duen bones notícies a la Societat Catalana: el dret a votar i a celebrar una consulta sobre el futur de Catalunya, un dret que totes les Catalanes i Catalans tenim". Tot i que, a la butlleta no s'ha marcat cap opció amb una voluntat de "respectar l'elecció de cada ciutadà".

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article