La revista 777 Comunica surt al carrer per Santa Llúcia

777 Comunica

Els col·laboradors del 777 Comunica sortirem al carrer per Santa Llúcia per oferir als nostres lectors i subscriptors totes les novetats de la revista. Aquest dissabte ens podreu trobar al carrer Taquígraf Garriga on farem una exposició amb les fotografies que composen el calendari 2015 del 777, que acompanyarem amb una copa de cava.

Un calendari que vol retre homenatge a totes les persones i entitats que fan possible que cada any es celebri la Festa Major a Esparreguera. Les entitats que apareixen aquest any són: Diables, Geganters, Castellers, Bastoners, Amazing Kids, Esplai La Lluna, El Torn, la Banda de Música, la Societat de Pescadors i els Batuco. Per la limitació de mesos no han pogut sortir representats tots els col·lectius que també participen a les festes del juliol activament.

Al mateix stand del carrer Taquígraf Garriga, oferirem els calendaris gratuïtament als nostres subscriptors. La gent que ho desitgi també podrà fer-se subscriptor o comprar el número de Nadal de la revista 777 Comunica.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article