L'Esplai La Lluna busca nous monitors

La Vila

L'Esplai La Lluna d'Esparreguera busca nous monitors que col·laborin amb les activitats de l'entitat. Des de l'Esplai han iniciat aquest 2015 una campanya per trobar gent jove que vulgui unir-se com a voluntari a un col·lectiu amb 25 anys d'història. Per ser monitor només cal ser major de 18 anys i enviar un correu electrònic a esplailallunaesp@gmail.com amb les dades personals.

Després d'un període en hores baixes, el número de nens ha tornat a créixer i actualment a l'Esplai hi ha gairebé 60 nens apuntats. Però en canvi, el nombre de monitors s'ha mantingut estable durant tot aquest temps. L'equip de monitors està format només per 10 persones, però la previsió és que molts d'ells no continuïn l'any que ve per raons laborals. "És molt difícil continuar a l'Esplai quan trobes una feina estable, perquè requereix molt del teu temps" declara la responsable de l'entitat, Núria Sáez.

Si la situació no es reverteix, l'Esplai corre el risc de desaparèixer per falta de monitors. "Seria una pena que, ara que comencem a créixer i a participar en la vida del poble, moríssim d'èxit", afegeix Sáez. Per aquest motiu, la campanya de recerca de nous monitors fa una crida a tots els joves del poble perquè s'apuntin a l'entitat.
 

Comentaris

Cpsimon
1.

No pot ser! És molt bona la feina que fa aquesta gent!

Comenta aquest article