L'Ajuntament planeja crear un espai d'esbarjo per gossos

La Vila

Els gossos d'Esparreguera comptaran en un futur amb un espai d'esbarjo. L'Ajuntament planeja crear un lloc tancat on els gossos puguin anar sense corretja i puguin jugar i socialitzar amb altres canins. Un espai que seria de propietat municipal i aniria equipat amb punts d'aigua i bossetes per recollir els excrements. La ubicació d'aquest nou equipament encara és una incògnita, però el més probable és que s'instal·li al barri del Castell.

La iniciativa del consistori arriba després que es recollissin 500 signatures de veïns demanant un espai d'aquestes característiques. Uns equipaments per gossos que ja disposen altres municipis com Sant Andreu de la Barca o Sant Boi de Llobregat. El regidor de Salut Pública, Eduard Prat, ha assegurat aquest dimecres a Ràdio Esparreguera que el projecte "està bastant adelantat" i que espera "donar-li sortida abans de les eleccions". Per tant, l'espai d'esbarjo per gossos podria estar operatiu abans de maig.

 Comentaris

Pep Albero Esparreguera
2.

O sigui que només ho podran fer servir els gossos que tinguin la sort de viure a la part Sud del poble, o hagi fet la Mitja Marató. La pela es la pela. ¿I els que viuen a Can Comelles, i inclòs més abaix ( carrer dels Arbres ), es queden sense esbarjo els gossos?. No es una mica de falta d'idees, pot ser que ningú ho ha hagi pensat?. Es clar venen eleccions i les neurones ja no donen per més.
De sobte, només hi hauran gossos de bona família, o els de Can Comelles no tenim dret a tenir-ho també? Hi ha de sobres lloc per fer-ho, i si tireu endavant la vostre proposta, no penseu només en els vostres gossos, mireu més endavant i més amunt, amunt.
No és millor fer dos, i més petits, caram?. Tant costa entendre les coses?.
Jo fins al Castell no hi aniré, i molts veïns de Can Comelles), ( ja grans ), encare menys. I a Can Comelles, no s'hi pot caminar de les "merdes" dels amo, nooo... del gossos.
Com sou tots, com sou tots...

Lluc Arias Esparreguera
1.

Ens agrada la idea,als signants,segur. Demanem informació ja que la situació dels animals arriba a ser angoixosa. Imagineu els gossos tot el dia tancats a casa o lligats quan surten de passeig.

Comenta aquest article