Els delictes disminueixen a Esparreguera però augmenten els robatoris a les llars

La Vila

La policia local d'Esparreguera ha fet pública a través del web de l'Ajuntament el número de denúncies per delictes i faltes comesos al municipi. L'any 2014 s'ha disminuït en un 11,2% el nombre de delictes i faltes a Esparreguera respecte l'any anterior. Una tendència positiva ja que durant el 2013 també es va reduïr en un 19,5% la xifra de denúncies per delictes.

La majoria de tipologies de delictes s'han vist reduïts durant l'últim any. Concretament, els delictes d'àmbit familiar han disminuït un 10%, els robatoris amb violència un 29%, i els robatoris a l'interior dels vehicles en un 40%.

La xifra més negativa de l'informe de la policia local són els robatoris a les llars. Aquest 2014 ha augmentat en un 62% el nombre de robatoris amb força als domicilis. Un tipus de delicte que havia disminuït en els últims anys, però que comença a repuntar. Justament la setmana passada van robar la mateixa nit a dues cases de La Plana.

L'Ajuntament demana als veïns que tanquin portes i finestres quan surtin de casa. En cas de dubte davant una persona sospitosa, el consistori recomana als veïns trucar a la policia local o als mossos d'esquadra.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article