L'escola El Puig inaugura el nou edifici de secundària

La Vila

L'escola cooperativa El Puig ha inaugurat aquest diumenge el nou edifici de secundària. El centre va obrir les seves portes perquè alumnes, famílies, ex-alumnes i veïns poguessin anar a veure el final d'unes obres que portaven temps en marxa. La jornada va comptar amb un acte de presentació de l'edifici al nou auditori amenitzada per la banda de música.

L'edifici de secundària són unes instal·lacions que compten amb un gran auditori soterrat, quatre aules pels quatre cursos de la ESO i una biblioteca al pis superior. Mentre a la planta baixa de l'immoble es situa un espai per secretaria i una sala pels professors. A més, l'auditori connecta amb el pati a través d'una graderia de fusta que servirà per realitzar espectacles a l'aire lliure.

El nou immoble ha permès dotar de més espais als estudiants de primària situats a la part antiga de l'escola. Però potser el factor més positiu pels nens, és que, gràcies a  les noves instal·lacions, tots els alumnes del Puig podran gaudir de molts més metres quadrats de pati

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article