Afectacions i precaucions a prendre per la neu a Esparreguera

La Vila

L’alcalde d’Esparreguera, Joan-Paül Udina ha informat a través de l’antena de Ràdio Esparreguera que “la mobilitat és complicada, sobretot en els barris de Mas d’En Gall i Can Rial”. El batlle ha recomanat evitar agafar el cotxe o qualsevol vehicle si no és indispensable, per no provocar un col·lapse de trànsit. D’aquesta manera, la Brigada Municipal que ja està tirant sal als carrers, ho tindrà més fàcil per poder treballar.
 
De moment les escoles no estan tancades, però l’alcalde sí que ha indicat que “si els pares o algun familiar es pot fer càrrec dels infants, val més que aquests es quedin a casa”. Si això no fos possible, convindria portar-los a peu fins els centres educatius.
 
Pel que fa als recorreguts a peu, cal prendre precaució per evitar patinades, ja que està previst que les temperatures baixin i que per tant la neu es pugui convertir en glaç. De la mateixa manera, Udina ha insistit en evitar l’ús del vehicle, sobretot per carrers amb pendent, on podrien arribar a ser necessàries les cadenes, per tant, cal dur-les dins el cotxe per si de cas.
 
Des del MeteoCat han informat que la nevada pot seguir fins el migdia. De moment l’autovia A2 està tallada a l’alçada d’Abrera en sentit nord. Si voleu consultar els consells de Protecció Civil cliqueu aquest enllaç.

 
Si voleu que publiquem les vostres fotos de la nevada a la nostra galeria pengeu-les a Facebook, Twitter o Instagram amb l'etiqueta #Nevada777. També ens les podeu fer arribar a la direcció de correu electrònic setsetset1@gmail.com.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article