La 8a edició del Mercat Medieval inicia la Festa Major d'Hivern d'Esparreguera

La Vila

Aquest cap de setmana Esparreguera acollirà per vuitena vegada el Mercat Medieval. Una tradició ja consolidada que engalanarà els carrers de l'illa de vianants amb tendes i parades de tot tipus amb estètica de l'edat mitjana.

El mercat medieval coincideix aquest any amb l'inici de la Festa Major d'Hivern. El dissabte a les 9 del vespre hi haurà el concert dels Music Vox al teatre de La Passió. El diumenge els Castellers d'Esparreguera faran el toc de matines a les 8h i a la 13h actuaran a la Plaça de Santa Eulàlia junt amb els Castellers de Terrassa. El mateix dia a les 18h al Patronat Parroquial s'estrena la obra "Agnès de Déu" en el 5è concurs de teatre.

La resta d'actes de Festa Major es realitzaran el dijous 12 de febrer, dia de Santa Eulàlia. En aquesta jornada hi haurà una repicada de campanes a les 11:30h i una missa solemne a l'església a les 12h. A la mateixa hora s'inaugurarà a la Sala d'Exposicions Municipal les obres presentades al concurs fotogràfic de La Passió. A les 17h la Banda actuarà a l'Ateneu amb entrada gratuïta i a les 18:30h la Secció Sardanista de La Passió ballarà sardanes a la Plaça de l'Ajuntament acompanyats de la Cobla Ciutat de Cornellà.Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article