L'Ajuntament fa un balanç positiu del mandat de govern en el seu Llibre Blanc

Política

Les eleccions municipals s'acosten i el govern municipal ha volgut fer balanç del seu mandat a l'Ajuntament d'Esparreguera. El consistori ha repartit a totes les cases de la vila el Llibre Blanc del Mandat 2011-2015, una revista de 60 pàgines on s'enumeren els resultats aconseguits i les accions realitzades destacables de cada regidoria.

Sota el títol "Feina ben feta", el Llibre Blanc recull els comptes de l'Ajuntament anunciats per l'alcalde Udina la setmana passada, així comels plans d'inversió previstos pel 2015 per un valor de 4,5 milions d'euros. Els resultats de la Biblioteca de l'Ateneu, les obres realitzades a les piscines municipals o els projectes educatius d'integració social encetats durant el mandat, són alguns dels fets més destacables de les 18 regidories. 

L'oposició ha criticat la publicació del Llibre Blanc per electoralista al presentar-se tres mesos abans dels comicis municipalsi per no incloure cap opinió ni declaració dels partits de l'oposició. Els llibres de govern són un recurs que ja havia utilitzat l'alcalde socialista Joan Serra durant la seva etapa de govern.
 

Comentaris

denuncia esparreguera
4.

Es increble que es digui que la feina esta ben feta quant s'ignora contantment el problema social que hi ha el poble que no es faiguin coses per millorar la vida i el temps de la gent gran, que es faguin coses supeflues en compte de coses importants,que simplement no hi ha vuluntat politica.Es una pena que tinguin prioritats tant artificials per que les real son masa greus per pasa d'ellas
Perdo per les faltes ortograficas

Gloria
3.

TRIST!!! que l'ajuntament gasti tants diners en aquest llibre, en el temps en que la crisis afecta a tantes famílies i que la manca de recursos econòmics sembla tan evident en la nostra població, com per exemble: la falta de manteniment i neteja de la vila, la retallada a les llars d'infants municipals i EMMDE o de la subenció que aportava l'ajuntament en aquestes entitats, serveis socials en general, etc... NO entenc aquesta publicitat electoral feta amb els diners dels nostres impostos. SI US PLAU polítics deixeu-nos tornar a creure en vosaltres, ens ho poseu molt difícil!

pep
2.

Em diuen que la publicació ha costat 100.000€!!! Realment l'economia de l'ajuntament va bé, la del poble no ho sé...

marta
1.

Quants diners s'hauràn destinat a imprimir aquests llibres per tot el poble!! Increible.

Comenta aquest article