L'Ajuntament imposa una sanció de 2500 euros al propietari d'un gos perillós per l'atac a una dona

La Vila

L'Ajuntament d'Esparreguera va aprovar aquest dijous en el Ple municipal una sanció de 2554,3 euros al propietari d'un gos perillós. Concretament, se li atribueix una sanció de caràcter greu de 150,25 euros per portar el gos sense corretja ni morrió, i una sanció molt greu de 2404,05 euros per tenir un gos especialment perillós sense llicència.

Els fets es remonten al 13 de juliol de 2014 al Carrer Cerdanya del barri de La Plana, quan una dona va ser atacada per un gos i va patir mossegades i ferides a la cara. Quan la policia local va arribar, es va trobar a la senyora arraconada a la porta de casa seva sagnant abundantment. Un dels agents va retirar el gos mentre l'altre li va aplicar esprai a la cara del can. En el mateix lloc dels fets, també hi haviaun altre veí que passejava dos gossos petits que va patir ferides a les mans. Els seus gossos, un va resultar mort i l'altre greument ferit.

Segons l'ordenança municipal del 2007 de tinença d'animals, les sancions molt greus són competència del Ple municipal. El Ple va aprovar per unanimitat el procés sancionador contra aquest veí. El regidor del PP, Carlos García, va defensar que "aquesta sanció hauria de ser bastant més dura", mentre que el regidor del PSC, Pedro Pedreño va instigar a l'Ajuntament a "arraconar els incívics".

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article