La revista 777 Comunica presenta als guanyadors dels Sets 2014

777 Comunica

Una gentada va omplir aquest dissabte l'auditori de Can Pasqual per assistir a la gala d'entrega dels Premis Sets 2014. Uns guardons que tenen com a objectiu reconèixer l'esforç i la dedicació de persones i entitats d'Esparreguera. La expectació i el suspens era molt gran perquè era la primera vegada que la cerimònia començava sense saber els guanyadors i el primer any que es creava la figura dels nominats de cada categoria. Uns candidats als Sets, que com va indicar el director de la revista 777 Comunica, Oriol Esteve, volien servir per reconèixer els mèrits de tots els nominats. 

Els guanyadors dels Sets 2014 són: 

Set al Personatge: Eloi Mestre Aloy

Set a l'Entitat:Club Futbol Sala d'Esparreguera

Set a l'Activitat:La Barraca Alternativa


Els nominats de cada categoria eren:

Nominats al Set al Personatge: Eloi Mestre, Joana Llordella i Laia Serra

Nominats al Set a l'Entitat: el Club Futbol Sala d'Esparreguera, la Jove Orquestra de Cambra de La Passió d'Esparreguera (JOCPE) i Casal Independentista La Llançadora

Nominats al Set a l'Activitat: La Barraca, Music Vox i la Marxa del Montserratí

L'acte també va servir per celebrar els 25 anys de la revista 777 Comunica, nascuda l'any 1990 per Santa Eulàlia. La cerimònia va comptar amb la presència dels antics directors de la revista, Serafí Casanoves, Xavier Sitjà i Joan Espinach; qui van agraïr la llarga vida de la publicació local i el fet que continui sent un mitjà de comunicació independent, participatiu i integrador. 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article