L'Ajuntament busca auxiliars per la residència de Can Comelles

La Vila

La regidoria de Gent Gran va anunciar aquest dimarts a Ràdio Esparreguera la necessitat de personal a la residència de Can Comelles. Els llocs de treball serien per cobrir places d'auxiliar d'infermeria, geriatria, cuina, bugaderia i dinamització. Les persones interessades poden apuntar-se a la Borsa de Treball del consistori i informar-se de les places ofertes presencialment a Cal Trempat (Via Mil·lenari 8) o a través del telèfon 93 770 85 98.

Actualment, la residència de Can Comelles té un personal de 54 treballadors. La setmana anterior, el regidor de Recursos Humans, Ignasi Oleart, va acusar als treballadors de tenir un elevat absentisme i nombroses baixes. Per la regidora de Gent Gran, Maria Jorba, treballar a la residència "és una feina molt dura", i creu que l'absentisme és l'habitual i la diferència està en què és el departament de l'Ajuntament amb més llocs de treball.


Comentaris

timido74 collbato
10.

hola yo e tingut sort y comenzo dia 8 a can comelles gracies que ya estava a una borsa de treball a veure si dura .em van trcar fa una setmana

ana maria sant andres de la barca
9.

Me interesa el trebajo

Francisco Alejandro Cabrera
8.

Me interesa mucho, soy auxiliar de enfermería, y llevo mucho tiempo en paro

Gracias

Vanesa
7.

No he treballat en residencies pero si tinc experiencia cuidan avis

dolors pineda de mar
6.

Me interesa i tin molta experiencia

Comenta aquest article