Escriptors de novel·la negra es citen a Collbató

Collbató

Aquest cap de setmana Collbató acull la segona edició de les Jornades de Novel·la Negra. Des d'aquest divendres es citen al poble escriptors de tot l'Estat Espanyol amb l'objectiu d'apropar als lectors les novetats d'aquest gènere literari. Autors com Anna María Villalonga, Toni Hill o Fernando Gómez, entre altres. En total, més d'una trentena d'escriptors i editors visitaran Collbató per exposar al públic les tendències de la novel·la negra.

Els actes començaran aquest divendres a les 19h al Casal de Cultura de Collbató i s'allargaran fins al migdia del diumenge. Les jornades comptaran amb debats literaris, presentacions de llibres, curts de cinema, un concurs literari, així com ofertes gastronòmiques i gimcanes per nens i adults.

El Festival Collbató Negre està organitzat per la Llibreria Somnegra, especialitzada en la literatura negra. Unes jornades que el 2013 s'havia realitzat a Esparreguera, però que es va traslladar a l'any següent al municipi de Collbató al comptar amb majors ajudes per part de l'Ajuntament que ha cedit els espais de la biblioteca i el casinet per desenvolupar els actes.

Comentaris

ireneof Esparreguera
1.

La novel·la negra no és cap estil, és un gènere

Comenta aquest article