La policia local aconsella desconfiar de les abraçades dels falsos amics

La Vila

La Policia Local d'Esparreguera demana a la població que desconfiïn dels amics falsos que facin abraçades. No es refereixen a allunyar-nos dels veïns hipòcrites, sinó que són delinqüents que aprofiten les abraçades per robar a les seves víctimes la cartera, les joies o els rellotges.

En els darrers últims mesos, la policia ha detectat un increment del nombre de furts al poble utilitzant la tècnica del fals amic. Un mètode, conegut popularment com el Teletubbie, on l'individu s'apropa a la víctima fent-se passar per un conegut amb la intenció de robar-li mitjançant el contacte físic.

Les principals víctimes i afectats són la gent gran. Persones més vulnerables per la seva edat avançada, les quals no s'adonen que han estat robades fins al cap d'una estona. Un fet que dificulta identificar i localitzar aquest tipus de carteristes.

Per aquest motiu, la Policia demana la col·laboració ciutadana per atrapar als falsos amics i aconsella trucar al telèfon 93 777 55 77 si creieu que heu estat víctimes d'un furt o heu tingut contacte amb algun d'aquests lladres.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article