Mor en "Luismi" Rebollo

La Vila

El locutor i durant molts anys col·laborador de Ràdio Esparreguera, Luis Miguel “Luismi” Rebollo, ha mort aquest dijous 26 de març a l’edat de 58 anys. Durant els últims anys de la seva vida va haver de lluitar una llarga batalla contra el càncer, cosa que no li impedia seguir sent actiu en el dia a dia d’Esparreguera.
 
En Luismi va ser un dels primers col·laboradors de la ràdio local quan aquesta començava les seves emissions l’estiu de 1980. Allà va iniciar el primer programa esportiu de l’emissora juntament amb en Lluís Bou, en Lluís Munné i en Toni Valor.

El bàsquet era la seva especialitat ja que de jove hi havia jugat i per això durant molts anys va ser el comentarista dels partits del CB Esparreguera. A la dècada dels 90 es va posar al capdavant del programa Ventall Esportiuon feia un repàs de l’actualitat esportiva de la vila juntament amb l’Àlex Pedrol i en Txema Galán.
 
L’any passat, la revista 777 li va concedir el premi Set al Personatge per la seva exemplar trajectòria i dedicació a l’esport i per la seva empenta per a tirar endavant idees per millorar la vila.

L'enterrament seràdissabte 28 de març a les 11h del matí a l'església de Santa Eulàlia d'Esparreguera

Comentaris

Mariona Esparreguera
1.

Descansi en pau l'amic Luismi després d'una llarga lluita contra la malaltia. Dissabte passat, a l'enterrament, es va fer palesa l'estimació del poble d'Esparreguera al qui va ser durant tants anys locutor de Ràdio Esparreguera, l'església es va omplir de gom a gom per acompanyar la família en aquests moments tan durs i per acomiadar al Luismi. Tot un exemple de generositat i servei als altres.

Comenta aquest article