Oleart incorpora al regidor Prat a la llista d'AiESPA per les municipals

Política

Per tercera vegada consecutiva, Ignasi Oleart encapçalarà la candidatura d'Alternativa Independent d'Esparreguera (AiESPA) a les pròximes eleccions municipals. La novetat de la llista és el ball de cadires dins de la formació política. El regidor no adscrit i membre del govern, Eduard Prat, s'incorpora a AiESPA i podria ser el número 2 de la candidatura.

Una posició ocupada a les eleccions de 2011 per la regidora Maria Jorba. Davant dels rumors des de fa 2 mesos que Jorba marxarà a les files de CiU, Oleart ha declarat aquest divendres a Ràdio Esparreguera que "té un 90% de possibilitats que hi vagi". Una afirmació que gairebé ha confirmat la regidora en l'emissora municipal al assegurar que anirà la "número 5 de Convergència".

Maria Jorba ha afirmat que es sent "traïda". La decisió de marxar d'AiESPA arriba perquè Oleart ja no comptava amb ella per la candidatura de les municipals.

La resta de la llista serà continuista. En paraules d'Oleart, hi haurà "una incorporació de noves cares, però el nucli principal mantindrem la mateixa línia i no hi haurà sorpreses".


Comentaris

byebye Esparrguera
1.

byebye franquista,bye bye a la dreta a esparreguera|||

Comenta aquest article