La Revista 777 Comunica convida a tots els partits polítics als vermuts electorals

777 Comunica

La moda dels vermuts també arriba a la política. La Revista 777 Comunica organitza durant els pròxims tres dissabtes del mes d'abril uns debats electorals amb tots els partits polítics que es presenten a les eleccions municipals del 24M. Els esparreguerins podran fer el vermut al pati del restaurant Lâl, al Carrer Cavallers 18, on s'acolliran aquests debats electorals que es realitzaran els dissabtes 11, 18 i 25 d'abril de 12h a 14h del migdia. En cas de pluja, els debats es traslladarien a l'auditori de Can Pasqual, al Carrer Cavallers 26.

Els dos primers debats seran temàtics, i comptaran amb la participació de membres del partit o persones que conformen la candidatura electoral.  El primer debat serà aquest dissabte 11 d'abril i tractarà sobre serveis a la vila com: urbanisme, mobilitat, hisenda, empresa, medi ambient, comunicació o economia. El 18 d'abril es realitzarà el segon debat que tindrà el focus amb el servei a les persones: gent gran, joventut, dona, habitatge, esports, cultura, sanitat, educació, serveis socials, participació ciutadana i immigració.

El tercer i últim debat sí que tindrà com a protagonistes als alcaldables. En aquesta ocasió, els candidats hauran de respondre a preguntes no tant de programa, sinó més de visió política.

L'objectiu dels debats és donar el màxim d'informació possible als ciutadans abans de les municipals per conèixer totes les candidatures. "És una manera que els partits polítics puguin donar a conèixer el seu programa, el seu equip i el seu candidat", explica el director del 777 Comunica, Oriol Esteve. Als comicis del 2011, la revista ja va organitzar una sèrie de quatre debats - tres temàtics i un d'alcaldables -, que van despertar, enormement, l'interès del públic.

Igual que fa quatre anys, des del 777 Comunica demanem als esparreguerins que ens envieu preguntes que us agradaria que es realitzessin en cadascun dels debats. L'equip de redacció farà una selecció de les millors preguntes que s'utilitzaran pels debats. Les podeu enviar al mail setsetset1@gmail.com, o a través del facebook o twitter.
 

Comentaris

Pere
1.

Què faran amb els més de 1000 habitatges buits què hi ha a Esparreguera?

Comenta aquest article