Autors esparreguerins signaran els seus llibres a la Biblioteca

777 Comunica

Sant Jordi sempre desperta la nostra vena més literària. Per aquest motiu, la revista 777 Comunica organitza per segon any consecutiu una trobada per reunir els autors esparreguerins amb els veïns de la vila. Aquest dimecres 22 d'abril de 19h a 21h a la Biblioteca l'Ateneu, els escriptors i il·lustradors signaran els seus llibres a tots els amants de la literatura amb orígens locals.

En aquesta ocasió, podrem trobar el nou llibre de Quim Morales, "En Quarentena", amb il·lustracions de l'esparreguerí Oriol Malet. Una obra amb un humor "corrosiu" que relata les quaranta crisis que es poden tenir en arribar als quaranta anys. Una altra novetat és l'obra de Lyona i Enric Pardo estrenen un recopilatori de microcontes titulat "La vida es corta y luego te mueres". Un llibre que recull històries il·lustrades sobre amor, sexe o la mort.

La novel·la històrica també hi serà present amb "Fins al Final, 1714", el llibre de Manel Ruiz i Xavier Moreno que narra les vivències de la Guerra de Successió d'un grup d'esparreguerins. Mentre que l'assaig històric anirà a càrrec de Josep Puig amb l'obra sobre Esparreguera com a capital de Catalunya. L'historiador local ens explica amb "Esparreguera, capital de Catalunya durant 92 dies l'any 1821", com la nostra vila es va convertir en el refugi del govern català a causa d'un brot de febre groga.

La fantasia i la ficció es presenten amb el llibre "I et despertes, mentre les papallones filen". Una història màgica de Nina da Lua i Joana Santamans que narra el viatge a un món de paisatges i animals desconeguts a mesura que filen les paraules.

Tots aquests llibres es podran comprar i signar a la mateixa Biblioteca. L'acte finalitzarà amb un concert dels grups Big Band d'Esparreguera i Marching Band de Martorell que actuaran fins al tancament de la biblioteca a les 10 de la nit.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article