L’alcaldessa de Collbató (PSC) destitueix al regidor de govern Ramon Ferrer (CiU)

Collbató

Albert Acín, Collbató

L’alcaldessa de Collbató, Ana Úbeda (PSC), destitueix a Ramon Ferrer, fins ara portaveu de CiU i regidor de govern. La socialista ha pres aquesta decisió a tres setmanes de les eleccions municipals i a tant sols unes hores del començament de la campanya electoral. El regidor ha fet pública la decisió al seu compte de Facebook, en què ha agraït les mostres de suport d’altres agrupacions municipals.

El 2011, Ana Úbeda i Ramon Ferrer van arribar a un acord de govern en què es repartien l’alcaldia del municipi. El pacte s’ha mantingut fins i tot després que Ferrer abandonés l’agrupació local de CiU però, per motius que encara es desconeixen, s’ha forçat la seva dimissió. Ferrer passarà a ser regidor no adscrit i les seves carteres les assumirà Mercè Dedeu (CiU).

Fonts municipals apunten que el nou equip dels convergents, encapçalat per Teresa Casanovas, hauria forçat la decisió de l’alcaldessa. Amb aquest moviment, aconseguirien distanciar-se de Ramon Ferrer, que ha presentat una candidatura independent per les properes municipals, la Candidatura Cívica per Collbató.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article