Esparreguera acull la convenció de la premsa comarcal de Catalunya

777 Comunica

La Convenció de la Premsa Comarcal i Local es celebrarà el proper dissabte 30 de maig Biblioteca Municipal l'Ateneu d'Esparreguera. Un esdeveniment que inclourà el lliurament dels Premis Premsa Comarcal 2015, que patrocinats per Endesa, reconeixen les millors portades de l’any de la premsa comarcal i local de Catalunya i que també serveixen per reconèixer totes les publicacions associades que celebren el seu aniversari aquest any.

Els Premis Premsa Comarcal arriben enguany a la seva quarta edició i es divideixen en tres categories, segons de la periodicitat de les publicacions: diaris, bisetmanaris i setmanaris; quinzenals i mensuals; i bimestrals i trimestrals. En cadascuna d’elles, s’atorguen tres premis a les millors valorades per un jurat integrat persones relacionades amb els mitjans de comunicació, el món cultural i l’ACPC.

Els premiats a la darrera edició van ser La Veu de l’Anoia per “Cinema a Igualada, The End”; la Revista de Palafrugell per “Montse Serra, torna per Festa Major”; i un premi exaequo per 777 Comunica amb “Ninos de Paper” i Avenç del Palau d’Anglesola per “30 anys de la llar”.

La jornada començarà a les 9.30 h i es perllongarà fins a les 16 h. Al llarg del dia se celebrarà la 33a Assemblea Ordinària de l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal i Local, i la 9 edició de la Convenció de la Premsa Comarcal i Local, en el marc de la qual, participaran ponents destacats com el periodista Tatxo Benet, que farà un repàs de la seva trajectòria professional; Lluís Gendrau i Helena Solà, que presentaran les novetats de la plataforma iQuiosc; Joan Teixidó, amb una ponència sobre Mitjans de Comunicació i Aplicacions Mòbils; i es donarà a conèixer el veredicte del 9è Premi de Recerca Universitària Premsa Comarcal patrocinat per CaixaBank. El dinar de cloenda, tindrà lloc al Teatre de la Passió d’Esparreguera.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article