L'Ajuntament inicia una campanya per conscienciar sobre el reciclatge

La Vila

L'Ajuntament d'Esparreguera comença des d'aquest dimartsuna campanya per tal de promoure el reciclatge amb l'eslògan: "Recicla! Esparreguera hi guanya". La iniciativa començarà amb una sèrie de reunions amb els veïns per tald'explicar els canvis introduïts en el sistema de recollida d'escombraries amb la nova empresa Servitransfer. No serà l'única acció del consistori, qui també muntarà carpes informatives als carrers i organitzarà un sorteig d'una cistella de productes ecològics.

El calendari de reunions amb els vilatans anirà des del 13 d'octubre fins al 5 de novembre. Unes sessions d'una hora durada on l'Ajuntament repartirà gratuïtament el material necessari per separar la brossa a tots els habitatges assistents. En aquestes mateixes reunions, els veïns podran participar en el concurs per obtenir una de les vuit cistelles ecològiques amb productes de l'Hortet del Bruc valorades en 240 euros cadascuna. 

La campanya de foment del reciclatge finalitzarà el dissabte 21 de novembre amb una festa al matí a la Plaça de la Sardana (Pàrquing de La Passió). Una activitat on es realitzarà el sorteig per decidir els guanyadors del concurs ecològic.

Podeu consultar el calendari de les reunions amb els veïns a la web de l'Ajuntament.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article