La Ronda Verda d’Esparreguera queda inaugurada

La Vila

El diumenge 31 de gener es va celebrar la primera passejada popular per la Ronda Verda del nostre municipi. L’autor de la iniciativa és Jaume París, qui el va presentar al concurs Espai Idea organitzat pel CIEE. Ara, amb el suport de la CUP, s’ha pogut adequar el camí perquè tothom qui vulgui hi pugui anar.

 

El recorregut parteix de l’Aeri d’Esparreguera i arriba al camí veïnal que va de Can Comelles a Can Roca, sempre vorejant la vila, però passant per camins sense asfaltar i amb vegetació abundant. Un total de quatre quilòmetresdedificultat baixa que es poden recórrer amb aproximadament una hora si es va caminant. 

 

A continuació teniu un mapa del recorregut de la Ronda Verda d'Esparreguera.

Powered by Wikiloc

Comentaris

aleix escursell Esparreguera
2.

#1 Aquest tram, Tramuntana fins a les Tres Carabeles, és el que necessita l'us de maquinària pesant en un petit tros. Amb la CUP hem obert el primer terç del camí que estava totalment perdut, de l'aeri fins al Cairat, connectant-lo amb un camí existent, que encara que molt brut i malmés és practicable. El que estem fent per part de la CUP és per una banda millores d'arrenjament i per l'altra treballar i pressionar per tal que el govern PSC-ICV incorporin al POUM aquesta ronda.

Esparreg Esparreguera
1.

No acavo de veure clar el tram que va des de el "parquing de terra" que hi ha al costat de les escales del c. Tramuntana / Baixada de la padrineta fins a redere de las tres carabeles..

Comenta aquest article