El Parc de Cal Vives s'inaugura per Santa Eulàlia

Urbanisme

El Parc de Cal Vives s'ha inaugurat aquest divendres amb un acte inclòs dins el programa de festes de Santa Eulàlia. Prop de 300 persones han assistit a una inauguració que ha comptat amb parlaments, música i un refrigeri. L'acte ha consistit en dues breus intervencions per part de l'exalcalde Joan-Paül Udina (CiU), impulsor del projecte durant el mandat anterior, i de l'actual alcalde, Eduard Rivas (PSC). 

 

El nou parc compta amb dos accessos, un des de l'avinguda Francesc Marimon i a l'altra banda pel carrer Sant Miquel. La zona verda manté els arbres que  disposava l'antic jardí com palmeres i xiprers, i també s'han afegit plantes autòctones i un espai amb gespa. Pel que fa al parc infantil, els nens ja han pogut estrenar la tirolina i el tobogan que formen part de la zona d'esbarjo. 

 

L'Ajuntament estrena el nou parc que ha tingut un cost d'aproximadament 60 mil euros. Unes obres iniciades al febrer del 2015 i que s'obre al públic gairebé un any després. Un endarreriment motivat pels arranjaments del carrer de Sant Miquel, situat paral·lelament al parc, i pel retard en obtenir les estructures infantils que provenien d'Alemanya. 

 

 

 

 

 

 

Comentaris

lluisa paulo i muset esparreguera
1.

Hola, us escric perquè veig que hi ha una part de desconeixement en tot aquest projecte del parc de cal Vives..
L'impulsor del projecte vam ser la gent del CIE (cercle d'Iniciatives empresarials) que dintre del Concurs Espai Idea i en la Modalitat d'Escoles li varem donar al primer premi, es aleshores quan ens varem posar en contacte amb l' Ajuntament per si el pordría portar a terme en l'anterior mandat de l'alcalde Udina, que juntament amb la regidora Montserrat Vilardosa des seguida ho van veure amb bons ulls i s'hi van implicar,
Sap greu que ni en els discursos del dia de la inauguració no es parles gens ni mica de del inici d'aquest projecte que com podeu imaginar ens omple d'orgull que s'hagi portat a terme..
Ja em penso que va ser un oblit no volgut i que tinc constància que es rectificarà. però ara amb el 777 ha passat el mateix..

Comenta aquest article