La Revista 777 Comunica entrega els Premis Sets 2015

777 Comunica

L'entrega de premis, celebrada aquest divendres 12 de febrer a l'auditori de Can Pasqual, es va omplir de gent per conèixer als guanyadors dels Premis Sets 2015. Uns guardons que cada any concedeix la Revista 777 Comunica a persones, entitats i activitats per retre homenatge a la seva trajectòria i implicació amb Esparreguera. En aquesta edició, els Sets van voler premiar la dedicació al foment del patrimoni històric, la lluita social i la confluència d'entitats per aconseguir espectacles multitudinaris. 

 

Els guanyadors dels Sets 2015 són: 

 

Set al Personatge: Joan Llort

Una persona involucrada en totes les facetes de la vida local d'Esparreguera, però sobretot dedicat a la conservació del patrimoni històric de la vila. El Set al Personatge ha estat un reconeixement a la seva trajectòria personal com a col·laborador en el Col·lectiu de Recerques i Amics de l'Ermita del Puig, impulsor d'excavacions arqueològiques al nostre municipi i autor del llibre "Plantes d'Esparreguera". 

 

Set a l'Entitat: Plataforma d'Afectats per la Hipoteca del Baix Llobregat Nord

Un col·lectiu que fa anys que reivindica un habitatge digne per a tothom i que durant el 2015 va tenir la seva seu a Esparreguera. Un any on es van realitzar accions a la nostra vila com les pancartes de "Justícia per a Lola", manifestacions i tancades a entitats bancàries. Amb el Set a l'Entitat, la revista ha volgut reconèixer el compromís i l'esforç per sortir al carrer a defensar una causa justa. 

 

Set a l'Activitat:Musicals

Un espectacle musical de grans magnituds organitzat durant la Festa Major d'estiu del 2015 a càrrec de la Jove Orquestra de Cambra de La Passió, Amazing Gospel i Music Vox. Musicals va significar omplir l'escenari de La Passió amb més de 100 cantants i música en directe. La revista ha volgut premiar la voluntat de superar-se cada any per dur a terme actes de major envergadura, així com l'empenta d'aplegar més entitats per crear projectes comuns. 

 

En la mateixa gal·la, també es va fer un reconeixement a tots els nominats en les diferents categories. Una figura del nominat que va ser creada l'any passat i que segons el director de la Revista, Oriol Esteve, és "una forma de reivindicar entitats i persones del poble més enllà dels guardonats". 

 

Els nominats de cada categoria eren: 

 

Set al Personatge: Joan Llort, José Manuel Ortí i Joan Romeu

 

Set a l'Entitat:Plataforma d'Afectats per la Hipoteca, Club Gimnàstica i Casal Intercultural

 

Set a l'Activitat: Musicals, Apadrina la Campana i Spàrrek TR

 

La cerimònia va finalitzar amb un homenatge a dos col·laboradors històrics de la revista, en Toni Puig i la Carme Paltor, per la seva feina incansable des de la fundació d'aquest mitjà de comunicació fa 26 anys. En paraules del director, Oriol Esteve, el seu treball ha estat "vital perquè la revista no hagués acabat desapareixent". 

 

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article