La Plana inicia la seva remodelació

La Vila

L’Ajuntament d’Esparreguera ha informat el començament de les obres per millorar el barri de La Plana. Els treballs s’han dividit en dues fases: la fase 0 que  afectarà les cruïlla del carrer Pintor Fortuny amb Joan XXIII i el carrer Prínceps d’Espanya; i la fase 13, que es portarà a terme al carrer d’Àngel Guimerà i la plaça de la Creueta.

 

Els treballs de la fase 0 consistiran principalment en l’acondicionament de l’asfalt i les voreres i renovació de l’enllumenat i els arbres del carrer Pintor Fortuny. Pel que fa a la fase 13, es farà una ajardinament de la plaça de la Creueta i es renovarà la pista de bàsquet, l’skate park i el mobiliari urbà situats al carrer d'Àngel Guimerà.

 

L’empresa encarregada de portar a terme la remodelació és Mercantil Hidráulica y Obras SA i s’espera que les obres tinguin una durada de cinc mesos. Des del consistori es preveu que el servei de bus urbà quedi afectat a finals de març a les parades de la rotonda de La Plana (carretera B-231), però arribat el moment ja s'avisarà als usuaris de quines mesures s'adopten.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article