El govern respon a les preguntes dels ciutadans

Política

Can Pasqual va acollir aquest dijous una jornada on el govern va respondre a les preguntes que els hi havien enviat prèviament per correu els veïns d'Esparreguera. En l'acte, hi van estar presents l'alcalde i set regidors dels dos partits que composen l'executiu (PSC i ICV). 

 

El format va consistir en la lectura de fins a 25 preguntes, on cada regidor va haver de contestar les qüestions que afectaven el seu departament. Així doncs, van sorgir temes com el problema d'aparcament i l'excés de zona blava, les accions que s'havien pres en matèria depisos buits, si estava planejat renovar les màquines de peses de la piscina municipal o si els immigrants rebien més ajudes que els altres. Aquestes qüestions van mirar de ser respostes per part dels regidors davant les prop de 60 persones que van assistir a l'acte. En acabar, es va oferir un refrigeri on el públic va poder interpel·lar personalment als membres del govern. 

 

En la cloenda, l'alcalde Eduard Rivas va valorar positivament la celebració d'aquesta jornada de preguntes. Tot i això, encara no és segur si es tornarà a repetir el mateix tipus d'acte al llarg del mandat.  

 

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article