L'Ajuntament engega un nou sistema de deixalleria mòbil

La Vila

L'Ajuntament d'Esparreguera ha instaurat un nou sistema de deixalleria mòbil que recorrerà els diferents barris de la vila. Un camió amb diversos contenidors estarà present en una zona concreta del municipi perquè els veïns no s'hagin de desplaçar fins a la deixalleria situada al polígon de Can Comelles. Aquesta idea del consistori s'emmarca dins de la campanya iniciada el passat mes de setembre per fomentar el reciclatge amb el títol: "Recicla! Esparreguera hi guanya". 

 

En la deixalleria mòbil, els vilatans hi podran abocar objectes i residus de mida petita com bombetes, piles o petits electrodomèstics. Els mobles o trastos de grans dimensions s'hauran de seguir portant fins a la deixalleria o trucar al servei de recollida. 

 

Els horaris del nou servei seran de dilluns a divendres de 10h a 14h. Cada dia la deixalleria mòbil s'ubicarà en un barri diferent en setmanes alternes. Així quedaria el calendari mensual, i es pot consultar la ubicació de la deixalleria mòbil a la web de l'Ajuntament

SetmanesDillunsDimartsDimecresDijousDivendres
1Mas d'en GallCan RialEl CastellBarri FontZona Esportiva
2Can VinyalsLa PlanaCan ComellesCentre Colònia Sedó
Mas d'en GallCan RialEl Castell Barri FontZona Esportiva
Can VinyalsLa PlanaCan ComellesCentre Colònia Sedó

 

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article