La revista 777 Comunica rep un reconeixement pel seu 25è aniversari

777 Comunica

La revista 777 Comunica va rebre aquest dimecres un guardó per reconèixer els seus 25 anys de vida en la Nit de les Revistes i la Premsa en Català. Un reconeixement concedit per la Federació d'Associacions d'Editors de Premsa, Revistes i Mitjans Digitals qui des de fa anys premia les millors i més longeves publicacions. 


Altres publicacions guardonades per arribar al seu 25è aniversari van ser El Triangle i la revista Àuriga. Mentre que entre els premis lliurats, cal destacar el concedit a la fotoperiodista Joana Biarnés, qui va ser la primera dona fotoperiodista d'Espanya, i a les plataformes educatives dels Països Catalans, representada pels col·lectius de Som Escola, Escola Valenciana, La Bressola i l'Assemblea de Docents de les Illes Balears. 

 

Aquesta edició de la Nit de les Revistes i la Premsa també va voler servir per llençar un missatge d'unitati de futur del català així com l'objectiu de construir un espai nacional de comunicació definit.  Una unitat plasmada en les 500 capçaleres que "dibuixen, consoliden i certifiquen l'existència de l'espai català de comunicació arreu dels Països Catalans", va declarar el president de l'Associació de Publicacions Periòdiques en Català, Lluís Gendrau. 

 

 L'acte d'entrega de premis es va realitzar a l'Espai Endesa de Barcelona on van assistir el vicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueres, i la presidenta del Parlament, Carme Forcadell. En la seva intervenció, Junqueres va destacar el coratge i l'audàcia en el periodisme perquè aquests valors ens "ajudaran a fer-nos més lliures". En el seu torn, Forcadell va animar a les capçaleres a seguir la seva tasca informativa per tenir una ciutadania crítica i va demanar a premsa i revistes que "no tanquin les pàgines de les publicacions a les injustícies socials"

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article