Mor Carme Paulo, antiga regidora del PSC a Esparreguera

La Vila

Carme Paulo Salas va morir aquest dimecres després d’una llarga malaltia. Va ser la primera dona regidora de l’Ajuntament d’Esparreguera des de la reinstauració de la democràcia, i va ser edil del PSC al consistori des del 1983 fins al 1996. Durant el seu mandat, es va encarregar del departament de serveis socials i de la direcció de la residència de Can Comelles. A partir de l’any 2000, va ser jutgessa de pau a la vila fins que la seva malaltia la va apartar d’aquesta tasca el 2004.

 

En la sessió del Ple Municipal celebrada el mateix dia que la seva defunció, l’alcalde Eduard Rivas i la regidora socialista Mariona Masferrer van dedicar unes paraules de reconeixement a Carme Paulo. El batlle va lamentar aquesta trista notícia d’una companya de partit “molt vinculada a la vila i una bona amiga”. Com a amiga seva també, la regidora Masferrer va voler reivindicar l’entrega i la lluita de Paulo al llarg de la seva vida. Després de les paraules, el Ple va guardar un minut de silenci per la seva persona.

 

El comiat i la vetlla de Carme Paulo serà aquest dijous en el tanatori de Martorell a les 16h.

 

Comentaris

Josep Maria Brunet Vila
1.

Moltes gràcies, Carme, pel molt que has aportat al poble. Has estat un exemple d'entrega i de lluita en les diferents tasques encomanades. Ara descansa en pau i que siguis un miratge per a tots els que anem darrere teu.

Comenta aquest article