El 777 serà present al Congrés de l'ACPC que se celebrarà a Montblanc

777 Comunica

El proper 21 de maig a Montblanc (Conca de Barberà) se celebrarà el 9è congrés de la Premsa Comarcal i Local, així com l'Assemblea general de l'ACPC (Associació Catalana de la Premsa Comarcal). Durant la jornada es realitzarà una taula rodona de debat titulada "El relleu generacional a la premsa comarcal", en què participaran Anna Torija (Nova Conca), Gemma Solé (El Vallenc), Elena Domingo (L'Om, Revista de Riudoms), Òscar Cabana (La Comarca d'Olot) i Gerard Bidegain (777 Comunica). L’activitat serà moderada per Candela Figueras, productora de La Segona Hora de RAC 1.


Al debat s'analitzarà com les noves generacions que s'incorporen a les capçaleres comarcals s'enfronten al repte de la digitalització i a la captació de noves audiències, tot mantenint la confiança dels lectors tradicionals i anunciants, així com explorant les noves possibilitats de negoci.


El congrés dedicarà diverses activitats a debatre sobre el present i futur de la premsa comarcal i local. També es farà públic el treball guanyador del 8è Premi de Recerca Universitària Premsa Comarcal patrocinat per CaixaBank i titulat "Usos de les xarxes socials a la premsa local i comarcal: reptes i oportunitats per a l’empresa periodística", de la doctora Susana Pérez-Soler; i es lliuraran els cinquens Premis Premsa Comarcal patrocinats per Endesa. La cita està organitzada per l'Associació Catalana de la Premsa Comarcal i el setmanari Nova Conca.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article