La Marxa de Torxes d'Esparreguera prepara la seva setena edició

Política

Demà, dissabte 10 de setembre a les 22:30h, es farà la setena edició de la Marxa de Torxes per la Independència a Esparreguera. L'iniciativa és un acte popular de reivindicació i denúncia en defensa de les llibertats nacionals dels Països Catalans. Trenta-sis entitats de la vila s'han adherit enguany a la Marxa per "reivindicar solemnement, un cop més, l'alliberament del poble català."
Un impactant cartell, difós fa poques hores per les xarxes socials, crida a la mobilització ciutadana en aquest any tan decisiu políticament: "les cadenes que ens han esclavitzat durant tres-cents anys, tanmateix, estan cedint davant la nostra empenta i determinació. La baula que definitivament ens obrirà el camí a la llibertat ja s'està esberlant. És qüestió d'un darrer esforç, d'una darrera estrebada. Aquest és el missatge que hem volgut transmetre en el cartell que us proposem enguany.", exposen a la seva pàgina web.
Els organitzadors de la Marxa de Torxes a Esparreguera convoquen a tothom que hi vulgui participar a les 22h a la Plaça de l'Ajuntament per comprar la torxa amb una col·laboració de dos euros. La Marxa de Torxes 2016  ja compta amb noranta-nou localitats adherides i ha elaborat un manifest conjunt per arreu dels Països Catalans. Podeu seguir la secció esparreguerina d'aquesta iniciativa al seu canal de Twitter (@MarxaTorxesEspa).
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article