La revista 777 Comunica anuncia els nominats als Premis Sets 2016

777 Comunica

Com cada any, la revista 777 Comunica vol fer un reconeixement al personatge, entitat i activitat d'Esparreguera de l'any 2016. Els premis Sets volen ser un reconeixement a la trajectòria de veïns i col·lectiusque han fomentat la cultura, l'esport o la marca de la vila; així com els esdeveniments que van destacar l'any passat per la seva singularitat.

Enguany, els nominats dels tres premis que concedeix anualment la revista són:

SET AL PERSONATGE

Enric Gili
Meteoròleg de la vila des de fa 38 anys i molt vinculat al Patronat Parroquial d'Esparreguera. Una persona compromesa que ha escrit diversos treballs de divulgació sobre el poble. 

Anna Niebla
Soprano i cantant. Una jove promesa del món operístic, becada de l'Associació Lola Lizaran, que tot i la seva projecció segueix participant en moltes de les activitats musicals del poble.

Joan Castells
Director teatral i pedagog. Ex-director de l'Institut del Teatre de Barcelona. Ha estat el director de La Passió en diverses temporades i ha dirigit nombrosos espectacles de la vila. Actualment ja assaja la Giornata Particolare, d'Ettore Scola, al Patronat.


SET A L'ENTITAT

Club de Bàsquet Esparreguera
Entitat esportiva amb gran arrelament a la vila. Fundat l'any 1952, des d'aleshores no ha deixat de fomentar el bàsquet a petits i grans.

La Xarxa d'Acollida de Refugiats
Col·lectiu format l'any passat per persones i famílies disposades a ajudar a les persones que fugen de la guerra acollint-les a casa seva i buscant la seva integració.

Associació de la Dona Activa
Entitat nombrosa i dinàmica. Organitza activitats de tot tipus i sempre està present als esdeveniments del poble. Tot això, amb el propòsit de fer costat a les dones.


SET A L'ACTIVITAT

Concert dels 15 anys de The Papa's & the Popo's
Esdeveniment esperat pels fans d'aquest grup de música de la vila. Com sempre, el seu concert de Festa Major va aplegar a centenars d'esparreguerins per escoltar aquest mític grup local.

El Musical d'El Rei Lleó
Espectacle creat, produït i interpretat pels alumnes del batxillerat artístic de l'Institut El Castell. Aquest any, el teatre de La Passió es va quedar petit en la segona edició del musical.

Concurs de Teatre Amateur del Patronat
Un esdeveniment que porta cada any a Esparreguera les millors companyies teatrals amateurs catalanes. Des de fa set anys, el concurs revitalitza la vida cultural de la vila.

El lliurament dels premis serà el dissabte 11 de febrer, durant la Festa Major d'Hivern, a les 19h a Can Pasqual, on s'anunciarà qui són finalment els guardonats. Els Sets del 2016 seran escollits per un jurat format pel Consell de Redacció de la revista 777 Comunica. 

Comentaris

Blanca Donati Buenos Aires - Republica Argentina
1.

He tenido el placer de ver y escuchar a esta joven artista, dueña de un registrro vocal privilegiado, a la par,que de un dominio escenico excepcional. Su voz se enmarca a la perfeccion con su expresion gestual, haciendo brillar aun mas su presencia en el escenario.

Comenta aquest article