L'INS El Castell celebra la 5a Setmana d'Esparreguera

La Vila

Per professorat INS El Castell

Del 6 al 10 de febrer de 2017 se celebra a l'Institut El Castell la 5a Setmanad'Esparreguera, amb la intenció de millorar el coneixement de la nostra vila i  fomentar el grau de pertinença de l'alumnat.
 
Tot i que això ja es fa durant el curs, aquests dies encara s'hi incideix amb la programació d’actes diversos.
 
Com ja es va fer l’any passat, hi haurà una personalitat esparreguerina que apadrinarà l’edició d’enguany. En concret, aquest cop serà Josep Borràs, figura destacada de la població, que farà un acte inaugural el dia 6 i al qual hi assistirà l'alumnat del Centre.
 
Tallers de castells, reculls de fotografies de la vila a les xarxes socials, un estudi sobre la vegetació d'Esparreguera,  redacció d'articles esparreguerins a la Viquipèdia o treballs sobre notícies...són alguns dels molts exemples d'activitats que s'hi duran a terme a l'Institut El Castell.
 
Des d'aquí també us convidem a participar del projecte, i per això demanem que pengeu al  vostre facebook personal fotografies dels racons d’Esparreguera, que per la raó que sigui, considereu més significatives, amb l’etiqueta #castellguera17. Aquestes imatges seran compartides per l'INS El Castell.
 

Comentaris

Mariona Masferrer Esparreguera
1.

Molt bona iniciativa per part del professorat de l'IES El Castell, incentivant entre el seu alumnat el coneixement del territori i la seva història.

Comenta aquest article